Inici ~ Botiga ~ Àpats
Àpats

Àpats

Més de 50 menús i 400 receptes

Ignasi Domènech i Puigcercós
Àpats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una eina pràctica per a tothom a qui agradi fer i conèixer les receptes tradicionals. A la primera part, hi trobem des d'un calendari gastronòmic fins a una llista de plats per als dinars i sopars. Les sopes, carns d'olla, purés, escudelles, ocupen la segona part de l'obra. La tercera part està dedicada a les carns i menuts d'escorxador, plats de peix, llegums i salses. Finalment, els bescuits gelats, granissats, posaran el punt final a la quarta part del llibre.

Fitxa tècnica

Editorial

Cossetània

Edició

-

Any

2009

ISBN

9788497914635

Nombre de pàgines

272

Enquadernació

-

Mides

155 x 233