Inici ~ Botiga ~ Bàsics de la rebosteria
Bàsics de la rebosteria

Bàsics de la rebosteria

Pastissos amb amor

Elisa Calcagno
En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres. El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera. Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

Fitxa tècnica

Editorial

Cossetània

Edició

-

Any

2016

ISBN

9788490344972

Nombre de pàgines

192

Enquadernació

Coberta tova

Mides

190 x 220