Inici ~ Botiga ~ Busca i troba. L'edat mitjana
Busca i troba. L'edat mitjana

Busca i troba. L'edat mitjana

Ruth Martínez

Un llibre perfecte per als petits historiadors i historiadores! Conté un munt d'informació visualment molt atractiva, perfecta per a nens i nenes que vulguin viatjar al passat. Un llibre de coneixements de cartó resistent i de gran format amb centenars de detalls i molt d'humor per a aprendre de manera divertida

La Marcia i la Rita han inventat una màquina per viatjar en el temps, vols acompanyar-les?


l'edat mitjana coneixeran a personatges fabulosos com a monjos, cavallers, pagesos, trobadors, comerciants... fins i tot arribaran a estar molt a prop dels pirates! És l'època de les grans catedrals, la poesia, els llibres i la confecció d'una societat molt interessant. La persona més poderosa del regne els proporcionarà el combustible necessari per a seguir viatjant. Vols descobrir qui és?

Acompanya-les a descobrir com era el castell, el poblat rural, el monestir, la ciutat medieval, un vaixell de comerciants, l'hospital, un banquet de gala, la construcció d'una catedral i el palau real. 

Cada doble pàgina inclou un joc de cerca i troba, dividit entre fàcils, difícils i impossibles, i al final del llibre trobaràs la secció Sabies que...? amb curiositats sobre l'època històrica. Per exemple, sabies que la pesta negra venia de la Xina i va entrar a Europa per Itàlia? O que els que operaven no eren els metges, sinó els barbers? Descobreix tot això i molt més en aquest llibre. 

Un títol recomanat a partir de 3 anys.

Títols de la col·lecció Busca i troba
  • Busca i troba. L'antic Egipte
  • Busca i troba. L'Imperi romà
  • Busca i troba. L'edat mitjana
  • Busca i troba. La Prehistòria

Fitxa tècnica

Editorial

Estrella Polar

Edició

-

Any

2022

ISBN

9788413890111

Nombre de pàgines

22

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

230 x 280 x 280