Inici ~ Botiga ~ Cent amanides i entrants freds
Cent amanides i entrants freds

Cent amanides i entrants freds

Joan Pallarés Oliva
El llibre conté un centenar de receptes per a ser servides a temperatura ambient, que van de les composicions més senzilles i a l'abast de qualsevol aficionat a plats molt elaborats, sempre ressaltant els sabors primigenis dels productes naturals. Joan Pallarés és el cuiner i propietari del prestigiós Hotel Can Boix de Peramola, que ha esdevingut una cita ineludible per als gourmets. Basculant entre tradició i modernitat, la cuina de Pallarés poua en les arrels i es projecta cap al futur amb fórmules imaginatives, adaptades als paladars actuals. És autor d'un altre llibre de receptes: En el seu millor moment (2005).

Fitxa tècnica

Editorial

Pagès Editors

Edició

3

Any

2011

ISBN

9788497793841

Nombre de pàgines

144

Enquadernació

-

Mides

115 x 260 x 9