Inici ~ Botiga ~ cuina del bacallà
cuina del bacallà

cuina del bacallà

Cent receptes de bacallà

Albert Cogul i Urrea
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

Fitxa tècnica

Editorial

Pagès Editors

Edició

4

Any

2006

ISBN

9788479356644

Nombre de pàgines

152

Enquadernació

-

Mides

115 x 260 x 10