Inici ~ Botiga ~ La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals dels pescadors
La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals dels pescadors

La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals dels pescadors

Jaume Fàbrega Colom
La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.Aquest llibre aplega tota la saviesa d¿aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d¿¿anys de convivència i treball de camp ?i de barca!? de l?autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.No solament és un receptari ?amb les receptes perfectament explicades pas a pas?, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes ?etnològics, socials, històrics, literaris? de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.

Fitxa tècnica

Editorial

Farell

Edició

1

Any

2013

ISBN

9788492811441

Nombre de pàgines

128

Enquadernació

-

Mides

15 x 23 x 1