EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres animals i plantes amb els quals podrem elaborar la més variada i suggestiva cuina. En aquest llibre, el xef Enric Herce, que durant quasi cinquanta anys ha tingut les seves cuines tocant al mar, us proposa una travessia marina en què gaudireu descobrint quins són i com són tots aquests peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la nostra cuina. A més, us ofereix més de cinquanta delicioses receptes perquè les feu a casa amb tota facilitat.
Emprem Cookies pròpies i de tercers per conèixer els hàbits de navegació i millorar l'experiència d'usuari. Pots configurar-les o veure'n més informació aquí.
Pots habilitar i deshabilitar les cookies segons les seves finalitats:
Tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixin.
Analítiques: són aquelles que permeten al seu responsable fer el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades.