Inici ~ Botiga ~ Ets el que menges
Ets el que menges

Ets el que menges

Una guia per millorar l'alimentació i cuidar la salut

Coll, Núria

La periodista i divulgadora de temes de salut més reconeguda del nostre país ens explica tot allò que sap sobre nutrició i vida sana.

Uneix-te als milers de seguidors de la revolució saludable amb els consells de Núria Coll.

Menjar saludable no és difícil, però de vegades ens perdem entre tantes dades i dietes de moda. No cal aprendre cada nou estudi nutricional; probablement ens serviria més aturar-nos i pensar una mica. En aquest llibre de reflexions i consells la periodista especialitzada en alimentació saludable, Núria Coll, amb idees i pensaments basats en el sentit comú, ens proposa un objectiu clar: despertar al lector l'ambició de tenir un criteri propi perquè no depengui del que és que els gurus diuen que cal menjar. Aquest llibre t'empoderarà per trobar el teu propi camí en la teva alimentació.

«Quan al 2014 vaig començar en la divulgació de l'alimentació saludable, no tenia gaire coneixements, però en poc temps em vaig adonar que, de manera urgent, havíem d'evitar molts dels pots i paquets que omplen els nostres rebosts. En qüestió de setmanes vaig canviar els meus hàbits alimentaris de forma radical, vaig començar a menjar saludable i vaig aprendre una cosa crucial: l'important no era només què menjar, sinó com.»

Fitxa tècnica

Editorial

Rosa dels Vents

Edició

00

Any

2023

ISBN

9788418062704

Nombre de pàgines

192

Enquadernació

-

Mides

141 x 218 x 20