Inici ~ Botiga ~ La història perduda -Fairy Oak-
La història perduda -Fairy Oak-

La història perduda -Fairy Oak-

Elisabetta Gnone

Amb motiu del 15è aniversari de la sèrie, una nova història ens retorna a Fairy Oak

Les arrels dels pobles són com les arrels dels arbres: consoliden el terrenyper a les generacions futures. I cada història perduda o oblidada pot contenir moltes veritats.

Ha passat el temps i a Fairy Oak han canviat moltes coses. És fàcil caure en la nostàlgia quan es miren velles fotografies prenent el te i recordant vells amics i grans aventures.

Però quan els records arriben a l’any de la balena, els cors tornen a bategar de pressa i les cares tornen a somriure. Quin any, aquell! Tot va començar amb una classe d’història, va continuar amb una llegenda i es va complicar quan tots els alumnes de l’honorable escola Horace McCrips van haver de fer l’arbre genealògic de la seva família. La Vainilla i la Pervinca, amb els seus amics de sempre, segueixen el rastre d’una història perduda i dels antics protagonistes. I mentre la seva mirada ens retorna a la meravellosa vall de Pratverd, es refermen velles amistats, en neixen d’altres, sorgeixen nous amors i es revelen somnis que es fan realitat.

Fitxa tècnica

Editorial

Duomo Editorial

Edició

1

Any

2021

ISBN

9788418538865

Nombre de pàgines

400

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

145 x 200 x 36