Inici ~ Botiga ~ Flor de primavera
Flor de primavera

Flor de primavera

Morea, Marisa

Un llibre de cartró ple de primavera que s'obre 360º i que s’enganxa amb un velcro per mantenir-se dret. A cada doble pàgina trobareu una escena diferent per descobrir aquesta època de l'any amb les criatures.

A la primavera torna a sortir el sol i, a poc a poc, deixem els abrics a casa. Els dies són més llargs i ens ve de gust estar a l'aire lliure. El bosc floreix de nou. Surten flors, insectes, i els animals han tingut cries. Mengem pèsols, espàrrecs, remolatxa, mongetes tendres, maduixes, nespres i prunes. Gaudim de la natura: olorem les flors, contemplem els insectes, plantem llavors, fem un pícnic…

Un llibre primaveral i inspirador per conèixer els ritmes de l’any, il·lustrat per Marisa Morea.

El pas del temps i les estacions són temes estrella a preescolar perquè les criatures entenguin els cicles de la natura. Són molt afins a les pedagogies Waldorf i Montessori. Aquests llibres són perfectes per col·locar a taules d'estació tant a casa com a l'escola.

El contingut és quotidià per a les criatures: el temps atmosfèric i com ens vestim, les activitats que fem, les fruites i verdures de temporada i què passa al bosc a la primavera.

Recomanat a partir d’1 any.

Fitxa tècnica

Editorial

Estrella Polar

Edició

-

Any

2023

ISBN

9788413892481

Nombre de pàgines

10

Enquadernació

-

Mides

105 x 210