Inici ~ Botiga ~ Percy Jackson. Guia confidencial del Campament Mestís
Percy Jackson. Guia confidencial del Campament Mestís

Percy Jackson. Guia confidencial del Campament Mestís

.

Rick Riordan

Vols convertir-te en un expert semidéu grec?
Amb aquesta guia definitiva podràs fer-ho!

Descobreix el Campament Mestís: les seves instal·lacions, les seves activitats diàries..., i fes-te amb informació privilegiada sobre els racons màgics i altres històries d'herois que han fet d'aquest campament casa seva.

Estimat Apol·lo,

Amb tots els respectes, li comunico que la pel·lícula d'orientació Benvinguts al Campament Mestís no és útil ni edificant, sinó ben bé tot el contrari. Per aquesta raó, els meus amics i jo hem decidit publicar aquest llibre, per que els nouvinguts tinguin una idea exacta de com és la vida aquí.

A la Guia confidencial del Campament Mestís oferim una perspectiva privilegiada que els permetrà conèixer a fons les instal·lacions, descobrir com son les cabanes dels déus i obtenir informació sobre espais màgics i explicacions sobre tot tipus d'activitats.

Però aquesta guia no només tracta d'edificis, sinó també d'històries d'herois que han fet del Campament Mestís la seva llar, o han passat per ell de camí cap a destins inexplorats.

I per últim: pensant que seria una llàstima que els nouvinguts no poguessis gaudir de la pel·lícula Benvinguts al Campament Mestís, hem intercalat fragments enriquits amb alguns comentaris meus.

Cordialment,

Percy Jackson

Fitxa tècnica

Editorial

Salamandra

Edició

-

Any

2018

ISBN

9788416310296

Nombre de pàgines

176

Enquadernació

Coberta tova

Mides

137 x 220 x 18