Inici ~ Botiga ~ Història de la cuina catalana i occitana
Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana

Les salses · Els aperitius · Les ensalades · Les sopes

Vicent Marqués
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

Fitxa tècnica

Editorial

Edicions Sidillà

Edició

1

Any

2018

ISBN

9788494748486

Nombre de pàgines

918

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

17 x 25 x 5