Inici ~ Botiga ~ Homo Deus
Homo Deus

Homo Deus

Una breu història del demà

Noah Harari, Yuval

De l'autor de Sàpiens, bestseller internacional amb més d’1 milió d’exemplars venuts.

Una obra brillant que ens ajuda a comprendre’ns a nosaltres mateixos.

L’única constant de la història és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle XX, hem assolit l’impossible: la fam, la pesta i la guerra ja no són tragèdies inevitables. Hem aconseguit canviar el planeta sencer i ara ja no esperem que cap ésser superior dirigeixi els nostres destins. Aviat conquerirem la immortalitat. El que ens va fer sàpiens ens farà déus. 

Però, i ara, què hem de fer, què ens oferirà el futur? Quan el teu mòbil et conegui millor que tu mateix, continuaràs triant la teva feina, la teva parella o el teu president? Quan la intel·ligència artificial ens expulsi del mercat de treball, els milers de milions de persones sense feina trobaran sentit en les drogues i els jocs d’ordinador? Quan els cossos i els cervells siguin productes de disseny, la selecció natural deixarà pas al disseny intel·ligent? Aquest és el nou estadi de l’evolució. Això és l’Homo Deus.

L’autor de Sàpiens imagina un món no gaire llunyà en què afrontem una nova sèrie de reptes. Homo Deus es una obra brillant que ens ajuda a comprendre’ns a nosaltres mateixos.

Fitxa tècnica

Editorial

La butxaca

Edició

-

Any

2023

ISBN

9788419107459

Nombre de pàgines

576

Enquadernació

-

Mides

125 x 190