Internet està comportant una revolució en la nostra manera de«saber». Les nostres biblioteques ja no són limitades per murs físics,ni les nostres maneres de processar i accedir al que contenen ja norequereixen una interacció física. Però aquesta innovació tecnològicaha produït una curiosa paradoxa: tot i que sabem més, sembla queentenem menys. Una major dependència de la Vikipèdia i el Google faque el coneixement siga «més democràtic»? És perillós l’ús de les bigdata per predir les tendències culturals?L’arribada d’Internet ha incitat el debat dels seus efectes i de si el nostrepensament ètic estava a l’alçada del repte que representava. El presentllibre està motivat per dues preocupacions: quina és la influència delscanvis tecnològics accelerats en la nostra manera de saber? I la nostraresponsabilitat respecte d’aquest saber, quina és?Internet i nosaltres no és un llibre «antitecnologia», sinó sobre l’ús quefem de les tecnologies, a partir de l’anàlisi dels fonaments filosòfics de lanostra forma digital de vida.
Emprem Cookies pròpies i de tercers per conèixer els hàbits de navegació i millorar l'experiència d'usuari. Pots configurar-les o veure'n més informació aquí.
Pots habilitar i deshabilitar les cookies segons les seves finalitats:
Tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixin.
Analítiques: són aquelles que permeten al seu responsable fer el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades.