Inici ~ Botiga ~ L'esquerda
L'esquerda

L'esquerda

Moreno Boada, Elisabet

Una novel·la que narra la història colpidora d'un pescador marcat per les ferides del passat i per la duresa d'un ofici ple de sacrificis i llegendes.

En Vadó, un vell pescador retirat, es veu obligat a contracor a tornar a pescar amb el seu gendre Mohammed per tal d'ajudar-lo. La troballa d'un cadàver enmig del mar empeny els dos homes a col·laborar, a esquivar tota mena de perills i a provar de contenir una esquerda del passat que torna a obrir-se. La barca, ja vella i clivellada, s'anirà esqueixant com el cor del protagonista, que viu aclaparat per un accident traumàtic d'anys enrere que va tenir lloc a alta mar, i per la transformació vertiginosa d'un món, el de la pesca, que també està a punt d'esquerdar-se.

«No era una sirena, amiga de l’engany i la farsa: al davant hi tenia una nereida, una autèntica nimfa del mar. Havia vingut per emportar-se’l, mar endins, cap a Sa Malica, la magnífi ca ciutat submergida l’existència de la qual coneixien tots els pescadors, però cap que fos encara viu havia aconseguit visitar».

Fitxa tècnica

Editorial

La Magrana

Edició

00

Any

2023

ISBN

9788419334077

Nombre de pàgines

224

Enquadernació

-

Mides

140 x 210 x 17