Resum
Temps restant
Tens 0 productes al cistell
0 €
L'Àlex Segú ens explica quin són els trucs imprescindibles per organitzar una calçotada d'èxit.
Quin és el tipus de llenya més adient per coure els calçots? Sabeu com es netegen i tallen abans de posar-los al foc? O quin és el millor moment per preparar-ne la salsa?
Aquestes i altres qüestions queden resoltes en aquest manual de cuina senzill però imprescindible. A més de trucs i consells, s'inclouen les receptes d'altres plats per acompanyar els calçots, com la carn a la brasa, l'escalivada o els cargols a la llauna. I per si us en sobren, també trobareu receptes amb aquesta «ceba d'or», com els bunyols amb calçots i gambes o el pollastre rostit amb salsa de calçots.
Enguix Grau, Begoña / Martínez Morant, Mara / Martí i Pérez, Josep
23 €
Clua Sarró, Pau / Roca Torrent, Anna / Nicolau, Maria / Valiente, Maria José
24.9 €