Inici ~ Botiga ~ La Cuina de Cerdanya. Receptes i àpats
La Cuina de Cerdanya. Receptes i àpats

La Cuina de Cerdanya. Receptes i àpats

M. Rosa Molins Pons
Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

Fitxa tècnica

Editorial

Farell

Edició

1

Any

2011

ISBN

9788492811243

Nombre de pàgines

120

Enquadernació

-

Mides

15 x 23 x 1