Inici ~ Botiga ~ La cuina de sempre per a la gent d'avui
La cuina de sempre per a la gent d'avui

La cuina de sempre per a la gent d'avui

Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Castell Vidal, Jeroni
UN LLIBRE QUE RECULL TRADICIÓ I MODERNITAT, AMB PRODUCTES DEL MAR I DE LA TERRA COM A PRINCIPALS PROTAGONISTES La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc... Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que sorprendran fins i tot els convidats més exigents. A més, van acompanyades de notes i consells del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sol Repsol, que li donaran un toc més creatiu i personal. * Més de seixanta receptes entre entrants, plats principals i postres, que es caracteritzen per ser receptes clàssiques adaptades al segle XXI, receptes amb producte de temporada i sense deixar de banda que són receptes saludables.

Fitxa tècnica

Editorial

Cossetània

Edició

-

Any

2022

ISBN

9788413562292

Nombre de pàgines

144

Enquadernació

-

Mides

170 x 240