Inici ~ Botiga ~ La cuina del Camp de Tarragona
La cuina del Camp de Tarragona

La cuina del Camp de Tarragona

De la ruta del Cister a la Costa Daurada

Fàgrega, Jaume
Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.

Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vista històric, geogràfic, artístic...), el Camp de Tarragona i la Ruta del Cister són uns dels pols d'atracció més potents del Principat.

El cèlebre gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a descobrir un centenar i mig de receptes saboroses i originals d'aquestes comarques, tant de la costa com de l'interior, en una guia en què es barregen les preparacions més tradicionals amb petites pinzellades de modernitat.

Un receptari senzill, pràctic i ordenat, que inclou moltíssima informació de la cuina de cada comarca i les diverses denominacions d'origen existents, entre les quals les vinícoles, com ara Priorat, Montsant o Tarragona.

Fitxa tècnica

Editorial

Viena

Edició

1

Any

2022

ISBN

9788418908460

Nombre de pàgines

272

Enquadernació

-

Mides

160 x 260