Inici ~ Botiga ~ La cuina del Montsec. Receptes tradicionals
La cuina del Montsec. Receptes tradicionals

La cuina del Montsec. Receptes tradicionals

Mercè Camins
Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers destels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a la seva gent terra per gaudir i treballar, espais de conreus agrícoles i forestals. Oliveres, ametllers, vinyes, blats, mel i sal, juntament amb els bolets, les herbes medicinals i la seva fauna conformen les gràcies daquest territori. La cuina del Montsec es basa en els productes de la terra, respectant les estacions i les tradicions, llegat dels nostres avantpassats i patrimoni de tots.

Fitxa tècnica

Editorial

Farell

Edició

1

Any

2012

ISBN

9788492811434

Nombre de pàgines

112

Enquadernació

-

Mides

145 x 230