Inici ~ Botiga ~ La cuina dels ibers
La cuina dels ibers

La cuina dels ibers

De la llar de foc als fogons

Joan Santacana Mestre
Joan Duran Santacana
La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època.

Fitxa tècnica

Editorial

Dalmau

Edició

1

Any

2011

ISBN

9788423207596

Nombre de pàgines

96

Enquadernació

Coberta tova

Mides

120 x 170 x 1