Inici ~ Botiga ~ La nova cuina de Balaguer
La nova cuina de Balaguer

La nova cuina de Balaguer

Receptes de cal xirricló

Jordi Gabriel Jové Campillo
Marc Lorés Panadés
En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balagueri futur. És un llibre que recull algunes de les moltesreceptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem diaa dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies enuna balança perfecta que fan les delícies dels balaguerinsi balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passióde dos joves cuiners que a l?empara de Francesc Molins ila seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinanten la seva passió per la cuina d?aquí i d?arreu i ambconvicció han fet créixer un projecte personalíssim de lacuina ben feta, amb arrels i amb amor per l?ofici. Receptesque us duran el record de la cuina d?abans i receptes queus portaran a una cuina d?ara on podreu sucumbir a lapassió per la gastronomia, entesa com aquella art efímeraque és. I bon profit!

Fitxa tècnica

Editorial

Pagès Editors

Edició

1

Any

2016

ISBN

9788499757360

Nombre de pàgines

148

Enquadernació

-

Mides

115 x 260