Inici ~ Botiga ~ La rosa i la creu
La rosa i la creu

La rosa i la creu

Nogués, Jordi

Una novel·la històrica apassionant que desvetlla tota la veritat de la llegenda de Sant Jordi

El ferotge Du Guesclin i els cruels mercenaris de les Companyies Blanques creuen els Pirineus el 1365 i imposen el terror en terres catalanes. En arribar a Montblanc, assetgen les muralles i exigeixen or i dones per evitar la destrucció del municipi. La Marina, filla dels senyors de la vila, i altres noies acabaran així en mans d'aquest cavaller sanguinari i només un miracle podrà alliberar-les d'un destí terrible.

Aconseguiran en Martí -un monjo de Poblet i gran coneixedor de les relíquies sagrades- i els seus companys de fortuna -el cavaller Robert, un pelegrí misteriós i una noia acusada de bruixeria- trobar la llegendària Llança de Sant Jordi, que confereix uns poders extraordinaris al seu portador?

La rosa i la creu és una novel·la d'intriga i aventura fascinant que recrea amb una extraordinària ambientació històrica la vida a la Catalunya Nova, amb el rerefons de la guerra entre Pere el Cruel i Enric de Trastàmara. I desvetlla, segles més tard, la veritat que amaga la llegenda de sant Jordi...

Fitxa tècnica

Editorial

Rosa dels Vents

Edició

00

Any

2022

ISBN

9788418062353

Nombre de pàgines

512

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

161 x 239 x 42