Inici ~ Botiga ~ Lissy
Lissy

Lissy

Luca d'Andrea

Un llibre per a addictes a les emocions fortes i a les pulsions humanes més negres i més fosques.

"Un thriller de cotes altes [...]. Negríssim." La Repubblica

Hivern del 1974. La jove Marlene està embaraçada del seu marit, Herr Wegener, l'home més temut del Tirol. Com que vol criar el seu fill lluny de la violència, la jove decideix allunyar-se'n, però durant la fugida té un accident de carretera, del qual la salva en Simon Keller, un agricultor de muntanya que viu a l'estil tradicional tirolès.

Mentre l'home té cura de la Marlene a la seva granja apartada del món, Herr Wegener pren la determinació de defensar fins al final la seva reputació davant del Consorci, una poderosa organització criminal a la qual ret homenatge. Per fer-ho encarrega a un sicari infal·lible, fred i mortífer, conegut amb el renom de l'Home de Confiança, que la busqui. Amb el pas del dies i a mesura que es tanca la persecució, la Marlene ja no sabrà si és pitjor l'amença del seu marit, la fixació de l'assassí implacable o Lissy, el misteri més obscur de la granja de Simon Keller.

"Hi ha fam de terror italià. I ningú com D'Andrea per sadollar-la."

Noel Ceballos, GQ

"Avança amb profunditat i amb una precisió extrema, excavant en el passat i en la psique dels personatges [...]. Una història potent que captura i confirma que tenim un narrador sòlid i original." La Lettura

"Una indagació sobre com canvien el caràcter i la ment humana quan l'individu ha de trobar la manera de donar sentit a un fet intolerable."

Literary Review

"Un thriller que et farà gaudir de valent i una demostració brillant de com s'explica una bona història."

NB Magazine

"Venjança, redempció, mort [...]. Emocionant."

Stern

"Els qui gaudeixen de les faules obscures han de llegir aquest llibre."

Publishers Weekly

"Maligna, frenètica, despietada. Crua i violenta. El lector s'aventura fascinat en una natura esquerpa, amb personatges picassians, on res és el que sembla [...]. Un regal que val una consagració definitiva."

La Stampa

"Un thriller del terror més negre i existencialista. Una trama que atrapa el lector, sense pauses ni treves [...] i fins al final."

La Repubblica

Fitxa tècnica

Editorial

Rosa dels Vents

Edició

00

Any

2021

ISBN

9788418062025

Nombre de pàgines

416

Enquadernació

Coberta tova

Mides

156 x 231 x 28