Inici ~ Botiga ~ Nen, a dormir (edició actualitzada i ampliada)
Nen, a dormir (edició actualitzada i ampliada)

Nen, a dormir (edició actualitzada i ampliada)

El Mètode Estivill per ensenyar els nens a dormir

Eduard Estivill

Edició ampliada i actualitzada del llibre que ha ensenyat a dormir a milions de nens d'arreu del món.

Dormir bé és essencial per al desenvolupament físic i mental dels infants, i el descans dels més petits és fonamental per a l'estabilitat de la família.

Nen, a dormir explica de manera clara i senzilla com aplicar un mètode científic per ensenyar els nens a dormir. Les normes serioses i rigoroses que proposa també estan recomanades per l'Associació Americana de Pediatria i l'Associació Americana de Medicina del Son, i han servit per ensenyar a milions de nens d'arreu del món a dormir.

Fer que un nen amb problemes de son s'adormi i no es desperti unes quantes vegades durant la nit pot arribar a ser desesperant i lent si no se sap fer de manera adequada. En canvi, aprendre a solucionar l'insomni infantil és relativament fàcil i senzill.

En aquest llibre, el doctor Estivill us explicarà els passos que heu de seguir per posar fi als problemes del son del vostre fill o filla i, al mateix temps, a les principals conseqüències: irritabilitat, somnolència, inseguretat i problemes per relacionar-se.

Fitxa tècnica

Editorial

Rosa dels Vents

Edició

00

Any

2014

ISBN

9788415961017

Nombre de pàgines

192

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

157 x 237 x 15