Inici ~ Botiga ~ Planificador familiar. Organitza la teva vida de forma conscient
Planificador familiar. Organitza la teva vida de forma conscient

Planificador familiar. Organitza la teva vida de forma conscient

Míriam Tirado

Organitza la teva vida familiar de forma conscient amb l'ajuda de la Míriam Tirado.

El planificador familiar de vida conscient és una eina per aquelles famílies que volen viure, cuidar i entendre de la millor forma possible els moments i espais familiars.

La Míriam Tirado, experta en criança conscient, ens proporciona les eines per abordar diferents aspectes del dia a dia de la vida familiar: l'inici del curs escolar, les vacances, les rabietes, el moment de despertar pels matins i el d'anar a dormir per les nits, i molts altres instants complexes que viuen les mares i pares.

Seguint el seu mètode i els seus consells, aconseguirem estar més connectats amb nosaltres i amb els nostres, i viure el present en calma i des del benestar.

Per l'autora de El fil invisible, el llibre que ha canviat la vida de tantes famílies.

Què trobaràs en aquest planificador familiar?

UN RECORREGUT MÉS ENLLÀ DE L'ANY: El calendari s'inicia al setembre 2021 i acaba al desembre de 2022, per a que puguis abordar tant el curs escolar com l'any 2022.

ORGANITZACIÓ SENZILLA: Planifica el teu mes fent un cop d'ull al calendari mensual! Inclou espai per remarcar allò més important de cada dia.

FORMAT IDEAL: Amb pàgines grans! (30 x 60 cm).

ENFOC EXPERT: Un organitzador mensual amb diferents enfocs: espai per al dia a dia, tips de la Míriam Tirado en funció de les necessitats que comporta cada estacionalitat, i reflexions sobre criança conscient per aplicar a la vida familiar.

GAUDEIX MÉS I VIU EN CALMA: Tenint tot ben organitzat podràs gaudir més d'una vida conscient, aprofitar al màxim els moments amb la família i treure partit del teu temps.

Fitxa tècnica

Editorial

B de Blok

Edició

00

Any

2021

ISBN

9788418688027

Nombre de pàgines

32

Enquadernació

-

Mides

301 x 310 x 7