Inici ~ Botiga ~ Què necessito quan estic nerviós?
Què necessito quan estic nerviós?

Què necessito quan estic nerviós?

García, Tania
Aparicio, Nuria

Després d'ensenyar-nos a acompanyar emocionalment l'ENUIG i la POR dels nostres fills, en aquest nou llibre, Tania García, autora d'Educar sense perdre els nervis, ens dona les claus per entendre els més petits quan estan nerviosos.

Quan l'Àlex està nerviós, es belluga tota l'estona, es mossega les ungles i crida molt i molt fort..., però no és que sigui dolent, només està expressant físicament el que el CERVELL li indica que ha de fer.

Sovint, les mares i els pares no saben què fer quan els seus fills estan nerviosos. No els saben acompanyar emocionalment en aquest moment tan complicat que trenca l'harmonia familiar. Per això, Tania García, creadora d'Educación Real®, ha escrit aquest conte preciós que té un objectiu doble:

1) Ajudar els pares i les mares a comprendre i analitzar els nervis dels seus fills, sense jutjar-los, i que d'aquesta manera puguin trobar l'equilibri i la connexió amb ells per poder-los ensenyar hàbits que equilibrin el sistema nerviós i aportin benestar.

2) Ajudar els nens i les nenes a acceptar que estar nerviós és una cosa natural que els ajuda a entendre's a ells mateixos i també als altres.

Un llibre ideal per llegir en família, perquè pares i nens gestionin plegats els nervis.

Fitxa tècnica

Editorial

Beascoa

Edició

00

Any

2022

ISBN

9788448862497

Nombre de pàgines

48

Enquadernació

Coberta de cartoné

Mides

205 x 265 x 10