Inici ~ Botiga ~ Sant Jordi i el drac Devorallibres
Sant Jordi i el drac Devorallibres

Sant Jordi i el drac Devorallibres

La llegenda de Sant Jordi més divertida

Margenat Godoy, Xavier
Entre mans tens un llibre infantil la mar d’original i divertit.Al final del llibre podràs conèixer la veritable llegenda de Sant Jordi i a la resta ... Prepara’t!
Sant Jordi es troba amb el drac, que li llença una flamarada. De l'ensurt, surt corrents i perd l'espasa... Ai, ai, ai!!! Comença a pensar ràpidament què pot fer per salvar la pell i el primer que se li acut és entretenir el drac fins que s'adormi i així poder escapar-se. I ho farà explicant-li contes!
Així Sant Jordi es converteix en un autèntic contacontes i el més sorprenent és que ho fa tan bé, que el drac en lloc de menjar-se’l acaba sent un devora llibres! Però potser no amb el sentit que et penses... Quina una que n’organitzarà!
A cada pàgina hi ha dibuixos a color, els diàlegs estan en bafarades de còmic i, a més, durant el llibre podràs comprovar els teus coneixements sobre d’altres contes infantils com en Patufet i la Caputxeta Vermella!

En Xavier Margenat és un escriptor infantil i ventríloc català. Les seves titelles han anat per tot arreu fent les delícies i provocant els riures dels més petits. Si a l’escola voleu gaudir d’un espectacle literari infantil com n’hi ha pocs, poseu-vos en contacteu-nos amb l’editorial!

Fitxa tècnica

Edició

1

Any

2020

ISBN

9788417207304

Nombre de pàgines

56

Enquadernació

-

Mides

148 x 210 x 60