Inici ~ Botiga ~ Sol d'estiu
Sol d'estiu

Sol d'estiu

Morea, Marisa

Un llibre de cartró ple d’estiu que s'obre 360º i que s’enganxa amb un velcro per mantenir-se dret. A cada doble pàgina trobareu una escena diferent per descobrir aquesta època de l'any amb les criatures.

A l'estiu brilla el sol amb força i ens protegim amb barrets, ulleres i crema de protecció solar. Els dies són molt llargs, fa calor i ens refresquem a la platja, a la piscina, al jardí… El bosc està molt actiu, i els fruits maduren als arbres. Mengem tomàquet, enciam, pastanagues, cogombre, síndria, meló, prunes i préssec. Marxem de vacances. Juguem a la platja, al riu... i prenem un gelat.

Un llibre estiuenc i inspirador per conèixer els ritmes de l’any, il·lustrat per Marisa Morea.

El pas del temps i les estacions són temes estrella a preescolar perquè les criatures entenguin els cicles de la natura. Són molt afins a les pedagogies Waldorf i Montessori. Aquests llibres són perfectes per col·locar a taules d'estació tant a casa com a l'escola.

El contingut és quotidià per a les criatures: el temps atmosfèric i com ens vestim, les activitats que fem, les fruites i verdures de temporada i què passa al bosc a l'estiu.

Recomanat a partir d’1 any.

Fitxa tècnica

Editorial

Estrella Polar

Edició

-

Any

2023

ISBN

9788413892498

Nombre de pàgines

10

Enquadernació

-

Mides

105 x 210