Inici ~ Botiga ~ Teatre: Científicament s'ha demostrat... / Olor de cebes / Viatge enllunat
Teatre: Científicament s'ha demostrat... / Olor de cebes / Viatge enllunat

Teatre: Científicament s'ha demostrat... / Olor de cebes / Viatge enllunat

Joan Barceló Cullerés
Científicament s’ha demostrat... A la ciutat d’Ensaïmada, elssavis de la Comissió d’Assumptes Introbables suggereixen alSobirà Babalà que empresoni tots els colors. La ciutat resta deltot grisa, apagada, sense vida, fins que un incident farà que totcomenci a canviar.

Olor de cebes. A Ensaïmada, un cop destronat el Sobirà Babalà,ha pujat al tron el savi Dependecomtoqueu. Els seus habitantshan de cuinar amb ceba i han de beure només sucs de ceba.D’aquesta manera el sobirà s’assegura que la gent plori i no riguimés. El Joglar farà que tot canviï, gràcies a una petita revolta lagent plantarà flors i riurà de nou. El sobirà, però, sabrà adaptarseals nous canvis.

Viatge enllunat. Adaptació teatral de la novel·la juvenil homònimade Joan Barceló. Nissos és un jove que vol veure l’altra carade la lluna i dels astres i decideix emprendre un viatge en quèl’acompanyaran altres personatges peculiars. Al llarg del trajectemàgic amb l’avió Sobrassada viuran un seguit d’aventures plenesde fantasia, coneixeran personatges curiosos i llocs singulars.Una obra amb una imaginació desbordant que és una invitacióal somni i a la recerca del sentit pur de la vida.

Fitxa tècnica

Editorial

Pagès Editors

Edició

1

Any

2020

ISBN

9788413032153

Nombre de pàgines

216

Enquadernació

-

Mides

110 x 210 x 13