Inici ~ Laboratori de lletres

LABORATORI DE LLETRES

Escola d'escriptura per a descobrir el teu camí literari

El Laboratori de Lletres és una escola d’escriptura a Barcelona que neix el 2011, amb el propòsit de buscar l’excel·lència amb els seus cursos i que l’alumne desenvolupi la seva creativitat. Amb un mètode d’ensenyament i de treball flexible, t’acompanya en el descobriment del teu propi camí literari tenint en compte els teus objectius. L’escola ofereix un ventall molt ampli de cursos d’escriptura: des de la vessant de ficció, amb cursos com Iniciació a la novel·la, Escriptura creativa o Poesia, fins a la no- ficció, amb cursos com Redacció i Estil. Des de 2015 també imparteix el curs anual de Narrativa professional i, l’octubre de 2020, va iniciar la primera edició del Màster en Creació Literària.

Amb una cartera de professors esplèndida, formada per professionals provinents de diferents àmbits del món del llibre (escriptors, traductors, editors, periodistes, coaches literaris, filòlegs, etc.), començaràs la teva aventura en l’escriptura en un ambient acollidor, distès i de complicitat, on la filosofia de treball es basa en la passió per la lectura i per l’art i l’ofici d’escriure.

La majoria dels cursos del Laboratori de Lletres estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Val a dir que, també, ofereix projectes educatius per a centres d’ensenyament i formació per a empreses. Si vols aprofundir en el plaer d’escriure o vols iniciar-te en una vessant més professional, t’animem a donar una ullada als cursos que acollim a Ona Llibres!

Properament